amerikanska pannkakor


det här inlägget kommer jag antagligen ta bort sen.

det kommer vara lite dött här på le blog tills jag har bestämt mig hur jag ska göra med den (bloggen alltså). peace out så länge

frost


torsdag


 
hej hej! torsdag idag och livet rullar på! idag såg jag moonrise kingdom, den var bra!!! later alligator

onsdag.


blitzradar, mortal strike och killingbabe

 
Igår hade jag en så himla bra kväll!! Jag, Alice och Rasmus åt middag på max. Sedan skulle vi försöka hitta på något att göra så vi bestämde oss för att singla slant för vilket håll vi skulle gå. när vi gick runt där på stan så kom vi fram till megazone och valet var ju självklart att vi skulle spela lite LAZERDOME! Men det fanns ingen ledig tid förrän 22.30 så vi skulle döda tid i två timmar.
 
Hemmakväll blev målet (även fast slanten inte tyckte det). På väg ut från hemmakväll så började det plötslig pipa. Jag sa då till killen i kassan att "jag har betalat för den här" och höll upp min festis (som jag hade betalat för). Men killen i kassan sa att den ändå inte var larmad. Alice fick lite panik och killen i kassan ba "då kollar vi väskan" men  hon hade inte stulit något och jag och rasmus hade inte heller gjort det. Men det var ett mycket rolig händelse från kvällen.
 
Vi gled runt lite innan det var dags för... LAZERDOME!! Jag aka Mr. T aka Killing babe, Alice aka Iceman aka Blitzradar och Rasmus aka Macgyver aka Mortal Strike vs några randoms. Vi vann i första omgången (även fast jag kom 10/12) och i andra omgången kom vi tvåa men vi äger ändå! 
 
Tack och bock för den bästa och roligaste lördagskvällen! Ni är bäst!!!

röd


a

 
min kväll spenderades med min bästa alice!

söndag

 
hejhej! idag är det söndag och jag ska plugga matte, träna bort alla kakor jag har ätit och sova. här har ni min söndagslåt: KLICK! later alligator

colours

lördag. 

alva

 
idag så har jag träffat bästaste och underbaraste och roligaste alva!

autumn


RSS 2.0